2016. március 28., hétfő

Imádom a Goggleboxot a Channel4-on. Óriási.
A műsorban a szereplők tévét néznek mindenki ugyanazt, be vannak kamerázva és a kommentekből áll össze a műsor. Mindenféle ember, mindenféle szintről. Van egy meleg pár - fodrászok, egy jómódú páros, több család, két fekete barátnő Londonból, hippi házaspár, értelmiségi házaspár, nyugdíjas tanár házaspár,  stb. Eszméletlen vicces, megható meg mindenféle érzelmek dögivel. Igazán emberi én nagyon szeretem.

Bakker ma nézték ahogyan benszülöttek egy óóóriási kígyót húznak ki a helyéről. 
Mindenki szörnyülködik, némelyek eltakarják a szemüket. 
Néhányan undorral elfordulnak, mások rettegve magukba fojtják a kiáltást. A proli apuka sok szerencsét kíván a srácoknak stb.
Egyszerre csak a nagyonelit gazdagékat mutatják,  (akik amúgy tök jó fejek) mire a nő a kígyót látván megszólal:

"Bloody Hell... this is a whole luggage set..." (Véres pokol... ez egy egész bőrönd szett...")


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez nagyon jó! :)))

Eszembe jut erről a feleségem egy barátnője, aki egy hihetetlenül gyönyörű, érzékeny, konkrétan modellkedő lány, amolyan igazi "törékeny hercegnő". Csak hát Dél-Amerikában nőtt fel... Egyszer valahogy az arachnofóbiára terelődött a szó, és hogy az itteni pókok azért nagyon elbújhatnak az ottani szörnyetegek mellett. Erre elmesélte, hogy ő kislánykorában a vidéki rokonainál azzal szórakozott, hogy a kiöntötte a madárpókokat az üregeikből (mint nálunk az ürgéket). El lehet képzelni a jelenetet: ott áll nevetve egy angyalarcú öt éves kislány a kertben, miközben körülötte vagy tucatnyi húszcentis, fekete szőrös pók szaladgál pánikban...

Tableno

Névtelen írta...

Bocs, hogy erről egy mai hír jutott az eszembe: Valamelyik távol-keleti repülőjáraton a kajában egy döglött csótányt találtak, és az utas nagyon felháborodott. Nem értetem, hogy miért, hiszen ott esznek szöcskét, sáskát sütve, és ínyencségnek számít.
Gazdagéknak mega kígyóról a kígyőbőr táska jut az eszébe...
zsu

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...