2016. január 6., szerda

Van a jólétnek az a foka...

...amikor már a kutya is válogat...

Bakker hentesesválogatásos (Butcher's choice) nevű márkát veszek kb. fél éve a kutyának, mert tök jó adagokban van csomagolva (utálom mikor bontás után el kell tenni a felét), és sok van egy dobozban. Azért mindig volt váltogatva más márkával, plusz házikoszttal keverve stb. Válogatós sosem volt, de tudtuk melyiket preferálja.

Ma reggel bele se szagolt a csirkés szószós Pedigree -be... 
Ment vissza a kajás fiókhoz és nézett rám értetlenül, de totál beszédes szemekkel, esküszöm még a szája is mozgott pedig nem is füveztem ma még: "basszus mama mellényúltál, hol van a henteskajám?? Azt kérem lécci, ne ezt a szart..."
Nah szép, mondhatom. 
Mondtam is neki, "jóvan baszod, maj megeszed ha éhes leszel. Nagypapa üzeni - ha válogatsz még nem vagy elég éhes..." 
Az üzenetet átadtam.
Egy óra múlva megette, de most nem nagyon áll szóba velem.

2 megjegyzés:

Mami írta...

ZSUZSI MEGJEGYZESE véletlen kitöröltem sorry
kutya nem hulye, a Pedigree Pal a legocskabb tap a piacon. :( Az elso kutyank ezzel jott ki a menhelyrol es kb allandoan fosott, amig ra nem jottunk, h emiatt. Tele van ipari hulladekkal, vegyszerrel kezelt olajokkal, szinezekkel (a kutya szinvak, a narancsszinu "repa" meg a zold "brokkoli" a gazdi szeperzeket hivatott csiklandozni), tartositoszerrel es a kutya altal alapvetoen emeszthetetlen szenhidratokkal.
http://www.k9obedience.co.uk/dogcare/food/dangers.html

Mami írta...

Ezt nem is tudtam, de jó tudni.

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...