2014. június 8., vasárnap

Reggeli visszaemlékezés

Tömeggyilkos, föld alatti, önműködő, rejtett cellák, különleges lények, pókok, gondolatolvasók, labirintus (ez is a föld alatt), gyerekszülés, ikrek, nővérkék, főnököm, mérgek, laboratórium, pornó, gyerekmentés, hazugságok, átverések, hajó, köd, repülés, rendőrség, Robert De Niro(!), cilinder (rohadt jól állt rajta), szétnyithatós sétapálca, parti, vendégek, veszély - nem tudom miért, futás megint, rengeteg lépcső (visszatérő elem), és sok sakktáblaminta - padlólapon, falon, repülőgépszárnyon.
(Nem tudtam megfejteni, hogy ez az Űrodüsszeiából jön, vagy a Twin Peaksból, de pl. A Terminator 2.- ből is megmaradt bennem, a Harry Potterről nem is beszélve. Nem tudom mire véljem, sose sakkoztam.)

A történetből is csak foszlányok maradtak fenn, meg sem kísérlem leírni, annyira szövevényes volt és annyira fantasy, a látványelemek minden hihetetlenségét magában hordozta. Csodálkoztam visszamenőleg, hogy az Enterprise, vagy a Voyager, esetleg legalább egy Puddle Jumper nem tűnt fel, de valószínűleg nem fért volna bele a koncepcióba.
Elképesztő utazás volt.
Simán elmehetnék tanácsadónak, ötletelőnek a Tim Burton mellé...legalább most már azt is tudom, hogy születnek a filmjei.

Apának meg szóltam, hogy legközelebb ne tegyen annyi chilit már este a kínaiba.





Hogy ne felejtsem megemlíteni, péntektől ma reggelig, tehát két éjszaka, összesen majdnem egy napnyit aludtam. Egészen pontosan 22 órát. Asszem egy időre feltöltöttem az elemeket.

Nincsenek megjegyzések:

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...