2013. május 25., szombat

Goodbye SKY

A 3D - s csoda szünetel. Kèt hete ugyanis egyik napról a másikra teljesen eldugult a SKY mûhold kábelje. Elôszôr arra tippeltünk, hogy a költözèskor, újonnan felszereltetett vevôegysèg mozdult el, az elôtte èjjel fújt viharos szél miatt. Kicsit A Madárra is vetült némi gyanu ( szervezett madàrhadsereg stb.  stb.. ) de, ez csak annak tèveszmès, szemèlyisègzavaros, szàrnyasállatnak köszönhetô  paranoia. Ügyfélszolgàlaton fel lettünk vilàgosítva, hogy mivel a kèt èv hûségszerzôdès màr lejàrt, ès plusz biztosítàst meg nem kèrtünk, ha engineert küldenek ki kell fizetni. Hàt mindegy ez van, jöjjön.
Két nap mùltàn emberünk ki is jött, egyet-kettôt fordult, tanácstalanságában mèg a managert is felhívta, majd kijelentette, hogy a mellettünk levô hatalmas díszgesztenyefa levelei árnyèkolják le a mûholdvevôt. Tèlen azert volt jó a vètel, mert a fa kopasz volt.
Mèg a gyerekek is nèztek erre nagyot, de nem mertek vitatkozni a mèrnökúrral, aki ezzel emelte is kalapját. Mikor mi hazaertünk a munkából kb. röhögèsnapot tartottunk, lehet ugyan, hogy teljesen ok nèlkül. Lehet,  hogy ilyen tènyleg van, mert rövid ès hosszú valamint szèles ès keskeny, meg mittoménmégmilyen hullámokból, rezgèsekbôl, ès azok terjedèsèbôl nem vagyunk otthon annyira, de könyörgöm az egèsz világ tele van fával!!! Ràadàskènt a vàroskànk egyik- ha nem a legmagasabb - dombjàn lakunk. Namindegy.
Jövô hèten jönnek a BT - tôl feltesznek egy másik antennát, lassan olyan lesz a ház, mint egy kicseszett NASA központ, a SKY- tól meg tegnap meg is jött a levèl, hogy köszönjük eddigi customersègèt és sorry, de bye bye.

Nincsenek megjegyzések:

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...