2010. december 31., péntek

2010 emlekere

Voltak napjaid, mikor nagyon keseru voltal, s voltak, amikor vagany es bizakodo. Keves idodet nehol apro oromok tarkitottak, melyekkel azert valljuk be, elegge fukarkodtal, bezzeg a problemakat, gondokat csak ugy dobaltad egymas hegyere - hatara, hogy aztan alig gyozted kivalogatni oket.
Idod kezdeten meg nem gondoltad, hogy egyszer veged is lesz, es hogy ez a veged mar egeszen mashol fog erni teged. Nem hitted volna, hogy soraid rendezese erdekeben tett oriasi erofeszitesek egyszer celba juttatnak, egy olyan celba, amirol mar 2005 is almodott neha. Neked vegre sikerult.
Hordoztad magadban a nagy szomorusagokat, a nagy vidamsagokat.
Elegge ellentmondasos ev voltal.
Megis azt mondom neked bucsuzoul, hogy koszonjuk neked ezt a sok elmenyt, remenyt es kitartast, amit kaptunk toled, koszonjuk a csaladot, akik velunk johetnek tovabb, azt a nehany baratot akiket mellettunk tartottal.
Ezzel allitok neked emleket, es azzal bocsajtalak utadra, hogy legyszives szolj 2011-nek az erdekunkben, legyen velunk kimeletes, nyugodt es szep, vigyazzon rank es szeretteinkre az o ideje alatt.  Hadd legyen mindenkinek boldog 2011 - es eve.

Nincsenek megjegyzések:

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...